Cautare

1276 de rezultate pentru "nr telefon 0268241014" (4.08 secunde)
ce riscati daca vorbiti prea mult la telefon Nu exagerati cu igiena, ori convorbirile telefonice si nu va autoadministrati medicatie in interiorul urechii. ... Pe de alta parte, daca aveti un disconfort la nivelul urechii, nu stati ore in sir la telefon.Telefonul creeaza o presiune negativa care amplifica disconfortul.
Imediat fata a pus mana pe telefon, a sunat in Romania si si-a anuntat rudele de acasa ca vrea sa se marite.
In urma discutiei dintre Diana si Ionut Roman, acesta din urma a primit numarul de telefon al fetei.
- Loc de joaca si Petreceri pentru Copii - Prelungirea Ghencea nr. ... Luni-Duminica 10:00 - 22:00 Informatii si rezervari petreceri copii Telefon mobil: 0741 139 946 / 0753 037 114 / 0742 111 113 Telefon fix:
Prietena mea imi dadea telefon disperata ca face lectiile cu cea mica la toate materiile, dar la muzica nu se pricepe si ma ruga sa-i cant celei mici prin telefon cantecul pentru scoala, ca sa nu-i strice mediile tocmai cu muzica.
La cateva ore dupa ce a plecat, fata si-a sunat parintii de pe un alt numar de telefon si le-a spus ca ramane peste noapte la colega ei. ... Parintii au incercat sa o contacteze pe numarul ei de telefon, dar acesta este inchis.
Programarile se fac la numarul de telefon 0756.713.659. ... Cristina Rotaru, Fundatia Renasterea Telefon: 0756 713 650 E-mail: [email protected]
adresa, telefon, email, adresa de messenger. ... Incearca sa obtii cat mai multe telefoane ale colegilor tai si sa rezolvi totul prin telefon " e epuizant sa faci vizite acasa pentru multi oameni intr-un oras mare.
Taur Taurii vor da de inteles ca intentioneaza sa se desparta de cineva prin schimbarea status-ului de pe Facebook si dand ignore numarului de telefon.
(Uite, eu nu am alerta al messenger-ul de facebook pe telefon.
Mai ales ca nu are ce pati, doar ii vine numirea de prefect pe fax, in citeva minute, i-a spus domnul ala la telefon. ... Antologica a fost intrebarea secretarei de la Prefectura, cind a fost cerut prefectul la telefon.
Recunoaste-ti greseala In clipa in care agentul se prezinta si iti cere documentele, iar tu stii ca ai facut o greseala, fie ca vorbeai la telefon, fie ca nu aveai centura sau ca ai trecut pe rosu, e bine sa iti recunosti greseala.
De ce nu-l intreaba nimeni pe d-l prim-ministru daca a dat sau nu telefon la Parchetul General in ziua cand a fost arestat preventiv amicul sau de partid si de afaceri Dinu Patriciu? ... Simplul telefon ii sugera d-lui Botos ca e bine sa nu se puna rau cu dl.
De ce nu-l intreaba nimeni pe d-l prim-ministru daca a dat sau nu telefon la Parchetul General in ziua cand a fost arestat preventiv amicul sau de partid si de afaceri Dinu Patriciu? ... Simplul telefon ii sugera d-lui Botos ca e bine sa nu se puna rau cu dl.
Si apropo de „inamicul” de la Cotroceni, cum a fost posibil ca Tariceanu, pe langa telefonul dat lui Botos, sa vorbeasca alte cinci ore - tot la telefon - cu Basescu, pe aceeasi tema, si anume afacerea lui Patriciu?
Era de asteptat ca ancheta sa ofere nu numai concluzii in privinta relatiei dintre telefon si independenta justitiei, dar si date exacte, oficiale sau oficializate, asupra imprejurarilor, pentru ca observatorii independenti sa traga propriile concluzii. ... a fost un telefon corect, de informare.
O studenta de 22 de ani, venita din Bistrita Nasaud, care locuieste cu fratele ei, de asemenea, student, intr-un apartament cenusiu de doua camere, isi traieste prima iubire totala, terminata cu o despartire fara intoarcere, in timp ce isi castiga painea zilnica (mai degraba pizza si Coca-Cola) raspunzand la telefon la o firma de sex prin telefon.
Si poate ca, in timp ce filma "in exclusivitate", nemernicului nici nu i-a trecut prin minte sa dea un telefon, din alea fara taxa, pentru situatii de urgenta. ... Jur ca fiul meu nu va capata niciodata un astfel de telefon.
"Orice om politic care indrazneste sa puna mana pe telefon, sa sune un politist si sa-i spuna 'mai lasa dosarul acela', imediat ce aflu despre o asemenea situatie o voi face publica." Ei bine, Vasile Blaga este un om politic.
Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a vorbit la telefon cu Vladimir Putin despre imbunatatirea legaturilor bilaterale si a exprimat inca o data disponibilitatea Ankarei de a participa la rezolvarea pe cale pasnica a razboiului din Ucraina, informeaza Reuters.
google-analytics.com